לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/09/2007 | 11:25 | מאת: עינת

חג שמח דנה קראתי ב y et כתבה על לחמים שם נאמר "הלחם המופחת בקלוריות פחות משביע מגרסתו הרגילה ומתאים יותר לספק צורכיהם של אלו המשתמשים בו כאמצעי לאכילת ממרחים, מטבלים או סלטים. אלו המחפשים בו מקור לשובע בתנאי דיאטה, ימצאו את עצמם צורכים כמויות גדולות המשתוות לצריכה נורמאלית של הלחם המקורי" איך את מסבירה את השימוש בלחם קל בדיאטות לצורך ירידה במשקל (כל תפריטי הדיאטה מבוססים על לחם קל?

לקריאה נוספת והעמקה
26/09/2007 | 11:41 | מאת:

שלום עינת, אמנם איני מתמחה בדיאטות לירידה במשקל, אך המידע הזה ידוע לי שנים, ולכן ברוב הדיאטות שלי איני ממליצה על לחם קל, שאכן פחות משביע ולבסוף אוכלים ממנו יותר, אלא לחם מדגן מלא, עדיף שיפון, שגורם לתחושת שובע אפילו אחרי פרוסה אחת. מדוע דיאטות אחרות משתמשותבו, תצטרכי לשאול כל דיאטנית בנפרד. בברכה, דנה