יוגורט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/03/2007 | 20:17 | מאת: אליהו

האם בכל יוגורט יש חיידקים ידידותיים? גם ביוגורט כבשים (יוגורמה)? על אריזתו לא נזכרים שום חיידקים. ואם הם לא נמצאים בו, איזה ערך בריאותי יש לו? תודה.

07/03/2007 | 10:04 | מאת: דנה ויינר

שלום אליהו, כמעט בכל היוגורטים ישנם חיידקים אשר עושים את התסיסה לפחמימות חלב הפרה ומעניקים ליוגורט את טעמו. ההבדל בין יוגרט טבעי לביו,שלאחרונים מוסיפים חיידקים ידיותיים בנוסף . ככל הנראה, אם לא מצויין שהוסיפו, אז כנראה לא הוסיפו. ליוגורט ערך תזונתי משלו כמקור לסידן וחלבון, וגם לחיידקים פרוביוטיים הנמצאים בו באופן טבעי וחלק מתוסף. בברכה, דנה

07/03/2007 | 11:58 | מאת: אליהו

דנה שלום רב, או קיי, תודה רבה, אך האם נפלה טעות טכנית בסיפא של תשובתך? למה התכוונת בשתי המילים האחרונות ("חלק מתוסף"), שנראות לא שייכות למשפט שבסופו הן נמצאות? הן לא מובנות בהקשר זה.

מנהלי פורום תזונה קלינית