מה קורה לדבש בחימום?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
האם יש בו רעלים?
שלום יעל, דבש בחימום עובר תהליך של קרמליזציה בדומה לסוכר ושינויים מבנייים נוספים. אין כל נזק ממשי בלחמם דבש, אך תכונותיו הטבעיות נהרסות מעט, ולכן עדיף לצורכו במצבו הטבעי. לא נוצרים רעלים, אלא חומרים טבעיים של חימום, שנמצאו שאינם בריאים לנו, בכמויות גדולות. בברכה, דנה
האם את ממנהלי הפורום?
סליחה, אני רואה שאת ממנהלי הפורום, וכבר העברתי את הודעתך לפורום תזונה צמחונית בתפוז.