אוכל שנשאר במקרר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/10/2006 | 13:54 | מאת: ד

האם ערכו התזונתי של האוכל שעומד כמה ימים במקרר נפגע? לדוגמא - אורז מבושל, דג, עוף, בורגול, עדשים, ביצים?

20/10/2006 | 16:18 | מאת: דנה ויינר

שלום, אם האוכל מבושל או הביצים טריות, אין הבדל משמעותי אם מדובר במס' ימים. הערכים התזונתיים חלקם נהרסו במהלך הבישול. אוכל במקרר עדיף להחזיק ל- 3 ימים בממוצע, הואיל ואחר מכן צוברים חיידיקם ועובש. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית