סויה וטופו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/10/2006 | 12:48 | מאת: רוית

שלום רב, רציתי לדעת איך מפיקים טופו וחלב סויה מפולי הסויה ואיך משתנה ההרכב התזונתי בעקבות התהליך. תודה, רוית.

19/10/2006 | 12:57 | מאת: רוית

כשעושים לבנה ( LABANE) מיוגורט (בתוך חיתול כמו פעם..) מה ערכם התזונתי של הנוזלים שנשארים?

19/10/2006 | 17:10 | מאת: דנה ויינר

שלום רוית, לגבי שאלתך על הסויה, צר לי, אך אין לי מידע בנושא אודות ייצור טופו מפולי סויה, לשם כך עליך לנסות לפנות לאתרים באינטרנט העוסקים בנושא. מה שנשאר מהיוגורט אחרי ייבוש הם מי גבן בעלי חלבונים וחלק מהויטמינים המסיסים במים, ויטמיני B. כמו כן חלק מהפחמימות ביוגורט עובר למי הגבינה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית