ארטישוק ירושלמי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/10/2006 | 21:00 | מאת: dan

שלום מה הערכים של אארטישוק ירושלמי.?? נהרסים בבישול? אוכל אותו גם חי?איזה מינרל ויטםין

18/10/2006 | 21:41 | מאת: דנה ויינר

שלום דן, ב- 100 גר' ארטישוק ירושלמי יש 70 קק"ל, 17 גר' פחמימות, 3.5 גר' חלבון, 1.5 גר' סיבים, ועשיר באשלגן. נחשב לקבומת הפחמימות בדומה לתפוח אדמה. כמו בכל בישול, חלק מהויטמינים נהרסים, אך לא נהוג לאכול אותו חי. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית