גלוטן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני אופה לחם באופה לחם , אני מוסיפה לעיסה גלוטן כי אני משתמשת בקמחים מלאים ומצאתי שהגלוטן מתפיח יותר את הלחם, אני יודעת שיש אנשים שאלרגיים לזה , אבל אנחנו במשפחה לא אלרגים, השאלה אם האם גם למי שלא אלרגי לא כדאי לאכול? זה חומר מזיק? האם כמות של שתי כפיות לככר היא משמעותית ? בתודה מראש
שלום איילת, אם אין אלרגיה מוכחת לגלוטן אין בעיה להשתמש בו, בדומה לכל לחם אחר קנוי שקונים ואוכלים. בברכה, דנה