גלוטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/09/2006 | 16:22 | מאת: איילת

אני אופה לחם באופה לחם , אני מוסיפה לעיסה גלוטן כי אני משתמשת בקמחים מלאים ומצאתי שהגלוטן מתפיח יותר את הלחם, אני יודעת שיש אנשים שאלרגיים לזה , אבל אנחנו במשפחה לא אלרגים, השאלה אם האם גם למי שלא אלרגי לא כדאי לאכול? זה חומר מזיק? האם כמות של שתי כפיות לככר היא משמעותית ? בתודה מראש

25/09/2006 | 17:58 | מאת: דנה ויינר

שלום איילת, אם אין אלרגיה מוכחת לגלוטן אין בעיה להשתמש בו, בדומה לכל לחם אחר קנוי שקונים ואוכלים. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית