ספיגת חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/09/2006 | 13:54 | מאת: לי

היי דנה האם הגוף יכול לספוג יותר מכ-30 גרם חלבון בארוחה? אם לא, מה קורה עם שאר החלבון שאינו נספג? האם חלבון במוצרי חלב נספג מהר יותר או חלבון מן החי?

10/09/2006 | 16:05 | מאת: דנה ויינר

שלום לי, בהחלט אנו סופגים למעלה מ- 99% מהחלבון שאנו צורכים ולא משנה הכמות לארוחה. 30 גר' חלבון = 150 גר' בשר לפני בישול ואין בעיה לסופגו. איננו כמעט מאבדים חלבון בצואה. חלבון שנפסג ואינו נצרך לצורכי בניה של חלבוני הגוף ושרירים הופך לאנרגיה. חלבון ממוצרי חלב הינו נחשב חלבון מן החי ונחשב אף איכותי יותר מחלבון בשר. בברכה , דנה

15/09/2006 | 00:20 | מאת: איקו

שלום לדנה למה חלבון חלב נחשב לחלבון טוב יותר מחלבון הבשר ? תודה איקו

מנהלי פורום תזונה קלינית