הצילו!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/08/2006 | 15:06 | מאת: דימה

שלום. איני אוכל בשר כבר יותר משנה. גמלה בליבי ההחלטה לאכול עוף ובשר אורגני. אתה יכול לסקור בפני בבקשה את הסוגים השונים (עוף... כבש...בקר) ואת החלקים השונים (שוקיים... סטייק.... חזה עוף...יריכיים) ולמנות בפניי מעלות וחסרונות- איפה יש יותר שומן? מה יותר קשה לעיכול ומה יותר קל (שכן לא אכלתי בשר יותר משנה!!)?...... מודה לך מאוד.

19/08/2006 | 22:15 | מאת: דנה ויינר

שלום דימה, בשלב ראשון הייתי מתחילה עם עוף או הודו, בייחוד עם החזה שדל בשומן, ואח"כ יריכיים, מבושל או צלוי ללא עור. בשר בקר : ישנם החלקים הרזים, לפי מספרים : 4,5,6,8, 10-18. בשר כבש הינו בשר שמן וקשה יותר לעיכול ולכן עדיף לצורכו אחרון. הבשר המומלץ ביותר הינו בשר בקר רזה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית