הנבטת הקיטניות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/08/2006 | 12:57 | מאת: rut

שלום רב ברצוני לדעת מהיא השיטה המומלצת לצרוך קיטניות שעברו הנבטה. (לדוגמה, שועית מש).לאחר יום של הנבטה בצינצנת מלאה במיים ו "שכיבה" במגש, צצו ניבוטים קטנים.האם לבשל את הקיטניה ביחד עם ה"גיבעול", האם מיים בהם בושלו ,צריך לשפוך או לשתות? בתודה מראש, רות

לקריאה נוספת והעמקה
02/08/2006 | 15:26 | מאת: דנה ויינר

שלום רות, אין לי מידע לגבי הדרך הנכונה להנבטת קטניות.התייעצי בפורום "נטורופתיה ותזונה טבעונית". בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית