האם דג יכול לגרום לעליית סוכר אצל חולה סוכרת 2?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
רציתי לשאול לגבי דג מליח (הירינג) כבוש . כאשר יוצא לי לאכול דג מליח זה בלילה, תמיד הסוכר בבוקר יותר גבוה מימים שאינני אוכל הירינג. אני יודע שאין בו פחמימות בכלל, 244 קלוריות ל-100 גרם ו- 18% שומן. בכל זאת תופעה, אני מדבר על עשרות מקרים. יש הסבר לזה?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, דג לכשעצמו לא אמור להעלות את הסוכר, ייתכן ובהכנת הדג הכבוש מכניסים גם סוכר כחלק מתהליך הכבישה. בכל מקרה, המנע מאכילת מוצר זה בלילה. בברכה, דנה