האם דג יכול לגרום לעליית סוכר אצל חולה סוכרת 2?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/05/2006 | 16:08 | מאת: אורח

רציתי לשאול לגבי דג מליח (הירינג) כבוש . כאשר יוצא לי לאכול דג מליח זה בלילה, תמיד הסוכר בבוקר יותר גבוה מימים שאינני אוכל הירינג. אני יודע שאין בו פחמימות בכלל, 244 קלוריות ל-100 גרם ו- 18% שומן. בכל זאת תופעה, אני מדבר על עשרות מקרים. יש הסבר לזה?

לקריאה נוספת והעמקה
20/05/2006 | 17:29 | מאת: דנה ויינר

שלום, דג לכשעצמו לא אמור להעלות את הסוכר, ייתכן ובהכנת הדג הכבוש מכניסים גם סוכר כחלק מתהליך הכבישה. בכל מקרה, המנע מאכילת מוצר זה בלילה. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית