גרנולה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/04/2006 | 10:46 | מאת: דניאלה

בוקר טוב, ישנם סוגים רבים של גרנולה כיום. אני אוהבת בעיקר את הגרנולה של תלמה עם השוקולד והפקאן. האם סוג זה נחשב ל"בריא"? תודה, דניאלה

22/04/2006 | 12:34 | מאת: דנה ויינר

שלום דניאלה, גרנולה עשויה מפתיתי שבולת שועל. הכנתה כרורכה בקלייתו בצורות שונות, לרוב בתוספת סוכר או דבש. הגרנולה מומלצת בשל ערכה התזונתי ובהיותה עשירה בסיבים תזונתיים. הגרנולה שאת מתארת עשירה מאוד בקלוריות מעבר לגרנולה, כמו השוקולד והפקאן, שלהערכתי עדיף לצורכם בנפרד, ולצרוך גרנולה יותר טבעית ופחות ממותקת. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית