למה יש בבייגלה שומנים מוקשים חלקית?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום שמתי לב שבכל שקיות הבייגלה שראיתי כולל בחנות טבע יש שומנים מוקשים חלקית. רציתי לשאול אם יש איזו מגבלה טכנולוגית שבגללה שיצרנים משתמשים בשומן שכזה? בפורום תזונה כלשהו מישהו אמר שאם יש שומנים מוקשים אז כדאי להחזיר את המוצר למדף. תודה,
שלום רון, איננו טכנולוגיות מזון, כך שלא אוכל להסביר מדוע משתמשים בשומן כזה או אחר במזון, שאלה זו תצטרך הפנות לחברה. ההמלצה היא לצרוך כמה שפחות שומנים מוקשים מן הצומח, אך צריכה בכמות מוגבלת לא אמורה להוות בעיה תזונתית-בריאותית חמורה. אם אינך בטוח, המנע מצריכת מזון זה. בברכה, דנה
תודה,