מעדני סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/01/2006 | 16:06 | מאת: מיטל

שלום, רציתי לדעת האם הספיגה של הסידן ממקורות צמחיים (מעדני סויה , למשל) שווה או טובה כמו הסידן המגיע ממקורות החי? סוף שבוע נעים, מיטל

20/01/2006 | 17:14 | מאת: דנה ויינר

שלום מיטל, התשובה חדה וברורה : לא. ספיגת סידן בנוכחות מרכיבים מן הצומח מעוכבת על ידיהם, על כן לאנשים שאינם צורכים מוצרי חלב אנו ממליצים לצרוך תוסף סידן בהתאם לצרכים. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית