כופתאות סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/04/2003 | 22:31 | מאת: רחלי

ניתקלתי בעת שטיילתי ברחוב לוינסקי בכופתאות יבשות [דומות לבונזו}. המוכר אמר כי אלו הן כופתאות סויה. האם אכן יש כופתאות סויה כאלה ומה ערכן התזונתי? איפה אוכל למצוא מתכונים המתאימים לנ"ל? תודה.

20/04/2003 | 12:57 | מאת: נועה ברימברג-אזרד

רחלי שלום איני יודעת בדיוק במה נתקלת ,אך ישנם מוצרים שונים מסויה. התרומה של הסויה היא חלבון ולכן משייכים אותה בדרך כלל לקבוצת הבשר (כתחליף חלבון עבור צמחוניים). את הערך התזונתי המדוייק סביר להניח שתמצאי על גבי האריזה של המוצר. בקשר למתכונים ישנם סיפרי בישול המיחדים מתכונים שלמים לסויה וישנם ספרים שלמים רק על סויה. בהצלחה נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית