כופתאות סויה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
ניתקלתי בעת שטיילתי ברחוב לוינסקי בכופתאות יבשות [דומות לבונזו}. המוכר אמר כי אלו הן כופתאות סויה. האם אכן יש כופתאות סויה כאלה ומה ערכן התזונתי? איפה אוכל למצוא מתכונים המתאימים לנ"ל? תודה.
רחלי שלום איני יודעת בדיוק במה נתקלת ,אך ישנם מוצרים שונים מסויה. התרומה של הסויה היא חלבון ולכן משייכים אותה בדרך כלל לקבוצת הבשר (כתחליף חלבון עבור צמחוניים). את הערך התזונתי המדוייק סביר להניח שתמצאי על גבי האריזה של המוצר. בקשר למתכונים ישנם סיפרי בישול המיחדים מתכונים שלמים לסויה וישנם ספרים שלמים רק על סויה. בהצלחה נועה