פירות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
האם מנגו מכיל יחס פרוקטוז/גלוקוז שמאפשר גם לרגישים לפרוקטוז לאכול ממנו במידה? מה עם מילון?(סוגים שונים- לבן, כתום, האם יש הבדל ביניהם בכמות הפרוקטוז וביחס לגלוקוז)
שלום גד, לצערי על מנגו אין לי מידע, אך אני יודעת שהוא לא באלו שרצוי להמנע מהם. מלון נמצא בלא מומלצים מבחינת היחס. מומלצים: אפרסק, נקטרינה, משמש, שזיף, חמוציות, דבדבנים, תותים, פירות הדר, בננה בשלה, קיווי, פסיפלורה, אננס, גויאבה, אפרסמון ואבטיח. בברכה,דנה