פירות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/08/2014 | 14:29 | מאת: גד

האם מנגו מכיל יחס פרוקטוז/גלוקוז שמאפשר גם לרגישים לפרוקטוז לאכול ממנו במידה? מה עם מילון?(סוגים שונים- לבן, כתום, האם יש הבדל ביניהם בכמות הפרוקטוז וביחס לגלוקוז)

03/08/2014 | 12:52 | מאת: דנה ויינר

שלום גד, לצערי על מנגו אין לי מידע, אך אני יודעת שהוא לא באלו שרצוי להמנע מהם. מלון נמצא בלא מומלצים מבחינת היחס. מומלצים: אפרסק, נקטרינה, משמש, שזיף, חמוציות, דבדבנים, תותים, פירות הדר, בננה בשלה, קיווי, פסיפלורה, אננס, גויאבה, אפרסמון ואבטיח. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית