הכנת אוכל ביום שישי לכל השבוע
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
נשמר במקרר ומוציאים לחימום את הסירים על הגז במשך השבוע.(רק פעם אחת מחממים) האם זה נכון שלאחר יום יומיים שלוש כבר אין ויטמינים במזון? ולכן זה טעות להכין אוכל ביום שישי לכל השבוע?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, לא נכון לומר שאין ויטמינים בכלל, אבל כמותם יורדת משמעותית. למזון יש עוד יתרונות ומרכיבים שכן נשארים. עדיף תמיד יותר טרי, אך במגבלות הזמן, זה מה שיש לנו בעולם המודרני. עדיף להכין פעמיים בשבוע. בברכה,דנה