חלב מוקצף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/04/2014 | 23:20 | מאת: חן

שלום אני מאוד אוהבת את החלב המוקצף שמביאים לי בבית קפה. זה שמקציפים במכונת אספרסו למשל. שאלתי היא בעניין הקצף של החלב בלבד-מה זה הקצף הזה ומה הוא בעיקר מכיל? האם זה ריכוז של שומן החלב או של פחמימת החלב? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
04/04/2014 | 06:43 | מאת: דנה ויינר

שלום חן, זה שילוב של שומן, חלבונים ופחמימות. איני יודעת להגיד לך בדיוק את החלקוה, אבל זה חלק מנפח החלב ששמו לך בכל מקרה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית