שניצל תירס לחם שיפון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/03/2014 | 01:12 | מאת: נתנאל

האם הסיבים התזונתיים בלחם שיפון נהרסים הופכים אותו לטוסט? עוד דבר , הבנתי מכמה מקומות שהשניצל תירס (טבעול וכו) לא כזה בריא משום שמכיל בין היתר הרבה שומן (10 גרם ל 100 גרם) אבל ברכיבים של השניצל רשום שמנים צמחיים, שכביכול אמור להיות בריא יותר לא?

27/03/2014 | 14:55 | מאת: דנה ויינר

שלום נתנאל, התשובה היא לא. שומן מקורו חשוב, אך גם הכמות. אנחנו מסתכלים על איכות וכמות במקביל. המוצר אינו נחשב למזין ביותר בגלל ערכי נתרן גבוהים ובכל זאת מוצר מעובד. העובדה כי מדובר בשמנים צמחיים לא בהכרח אומר מזין ובריא יותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית