שלום , התחלתי לאכול המבורגר בחוץ
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
בלחמנייה, זה עם חסה עגבנייה ומלפפון חמוץ . יש אפשרות 2 המבורגרים בלחמנייה אז אני בוחר באחד. וזה עם צ'יפס.. הגעתי למסקנה שזה עדיף מאשר לאכול אוכל ביתי (זה פחות משמין) וגם פחות להתאמץ . עושה רושם גם שזה יותר בריא.. וההמבורגר הוא די קטן (אז למה שלא אוכל ככה כל הזמן בעצם?) שאני אוכל בבית זה 3 קציצות בשר/עוף/ אורז/תפוחי אדמה/שעועית.(ואוכל בסגנון הזה) התחלתי לקנות הרבה המבורגר הרבה ועושה רושם שזה יותר בריא מהאוכל הביתי, ולפעמים קונה גם סושי שזה גם עושה רושם אוכל בריא... מה את אומרת?
שלום , הנחת היסוד שלך שגויה. זה לא פחות משמין,ממש לא. במזונות בחוץ מסתתר הרבה שומן סמוי, הרבה מלח ותוספים וממש לא מוגדר כמזון בריא, עלומת מזון מבושל ביתי. אני מבינה שזה נוח וטעים, אך בוודאי לא מזין יותר. בברכה,דנה
נגיד המבורגר אחד קטן (200 גרם) = 3 קציצות בשר ביתיים לחמנייה קטנה במקום אורז או תפוחי אדמה זה בא עם חסה, עגבנייה, כרוב. בדר"כ אנשים אוכלים 2 המבורגר, אני בוחר רק אחד. (גם אם זה לא בריא זה רק אחד , מה כבר יכול להיות?) מה הבעיה עם זה? מה הסכנה פה ? (מבחינת קלוריות זה כמו שאוכלים בבית וגם יותר טעים) לא הבנתי איפה הסכנה פה? (וזה קטן אז חייבים צ'יפס) ועל ביסלי במבה מוותרים, ומים במקום מיץ וזה לא יכול להזיק לא? תודה!