לחם ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/12/2013 | 23:07 | מאת: נדב

שלום יש לי שני שאלות הראשונה:אני מעוניין להחליף את הלחם הפרוס הרגיל בלחם שיפון כפרי של מאפיית אנגל שיש עליו תקן של האגודה לסכרת זה לחם איכותי או שאפשר לקבל המלצה מכם מכיוון שאני הולך לאיבוד בים הלחמים...שאלה שנייה:האם גרנולה זו ארוחת בוקר מספקת ?

29/12/2013 | 20:58 | מאת: דנה ויינר

שלום נדב, זה בהחלט לחם מומלץ. לגבי גרנולה- יש להזהר, כי גרנולה עלולה להכיל הרבה סוכר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית