מהי מולסה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/12/2013 | 00:48 | מאת: איילה

היי, רציתי לדעת מהי מולסה? איך בדיוק משתמשים בה? האם היא יותר בריאה מסוכר לבן? יכולה להוות תחליף לסוכר לבן? תודה !

23/12/2013 | 15:43 | מאת: דנה ויינר

שלום איילה, דבשה, או בשמה האחר מולסה (Molasses), היא תוצר שארית בתהליך זיקוק הסוכר. היא מכילה 50% סוכר , והאשר מים בעיקר ומעט מינרלים. משתמשים בה בעיקר בבישול של בשר , ממתיק, אפיה וחומר צבע וטעם. יכולה להוות תחליף, פחות מתוקה לכן זקוקים ליותר. לא הייתי מחליפה בכל מקרה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית