בשר שהופשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/12/2013 | 14:51 | מאת: רותי

שלום רב, יש לי חזה עוף ובשר טחון קפואים אך הם היו בפריזר במהלך הפסקת חשמל ממושכת בת 13 שעות. כשעה וחצי לאחר החשמל התחדש נגעתי בהם הם היו קפואים לחלוטין שוב. האם ניתן להשתמש בהם? תודה. אציין שמן הסתם במהלך הפסקת החשמל הם היו בתנאי קירור כי הפריזר היה קר. תודה

19/12/2013 | 14:11 | מאת: דנה ויינר

שלום רותי, אם הם נשארו קפואים, ואת מבשלת אותם היטב, לא אמורה להיות בעיה,בעיקר בגלל שגם בחוץ היה קר מאוד. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית