קייל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/12/2013 | 09:27 | מאת: ששון

שלום. מתפרסמת ברשת כתבה על קייל. יש לי כמה שאלות ואודה על תשובות.מישהו יודע האם לתת תריסיים מותר לאכול קייל? דבר שני, כתוב "יכול להוריד סיכון .. סרטן" מה פירוש "יכול להוריד"? מוריד או לא? במה זה תלוי? גימל, האם כמות ויטמין K הגדולה שבו יכולה לגרום לדימום אצל נוטלי אספירין? וחוסמי ביטא?

לקריאה נוספת והעמקה
03/12/2013 | 15:38 | מאת: דנה ויינר

שלום ששון, קייל הוא שם אחר לסוג של כרוב עלים. כמו כל המצליבים, בישול פותר את הבעיה. מחקרים מראים שצריכתו מורידה סיכון לסרטן. אבל זה מורכב ומשולב, לא הייתי בונה עליו כמזון מגן לבדו. ולא, אין בעיה באספירין וחוסמי בטא, רק קומדין. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית