דבש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/09/2013 | 10:11 | מאת: קרן שחר

1.האם ניתן להשתמש בדבש בשתיית קפה במקום כפית סוכר כפית דבש גם בתה ירוק או בכל שתייה חמה אחרת ? 2.האם זה לא הורס ערכים תזונתיים בחום?

25/09/2013 | 10:29 | מאת: דנה ויינר

שלום קרן שחר, אפשר להשתמש. דבש לכשעצמו לא מכיל הרבה מאוד מרכיבים חיוניים מעבר לסוכר, לא הדבש שאנו צורכים לפחות. הוא ממתיק ככל הממתיקים לצורך העניין. בכל מקרה עדיף לצרוך מוצרים בצורתם הטבעית בלי שינויי טמפ'. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית