חלבון בלחם שיפון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/05/2013 | 13:04 | מאת: נועם

בלחמים מלאים כמו השיפון שאני אוכל יש לא מעט חלבון (מעל 12 גרם ל100גר). רציתי לשאול מה ניתן לומר על איכות החלבונים שבלחם בהשוואה לחלבונים אחרים כמו בגבינה \ דגים \ וכו'?

30/05/2013 | 13:35 | מאת: דנה ויינר

שלום נועם, האיכות לא משתנה בגלל הכמות, עדיין זה חסר חומצת אמינו חיונית בשם ליזין, כך שתמיד זה היה פחות איכותי לעומת חלבון מן החי. בברכה,דנה

30/05/2013 | 14:18 | מאת: נועם

האם אני צריך לצמצם חלבון מהצומח כדי לשמור את סה"כ החלבונים לפי ההמלצות? (או שחלבון מהצומח לא מזיק אם הוא בכמות מעל הנדרש)

מנהלי פורום תזונה קלינית