עמילן במזון לא מבושל
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
האם צריכה להיות בעיה עם אכילת מזון שיש בו עמילן לא מבושל? למשל סלט גבינה ביתי או גביע לבן או מיץ תפוזים עם כפית עמילן שמעורבב בתוכם? מה יכולה להיות הסיבה שכאשר אני מוסיפה לאוכל עמילן תירס או תפוחי אדמה אז אין צרבת?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שרון, לא ידוע לי על בעיה באכילת עמילן לא מבושל. איני יודעת כיצד העמילן עושה זאת, אני יכולה להניח שזה מסמיך את המזון ויש פחות רפלוקס (חזרה למעלה) של המזון מהקיבה לושט. בברכה,דנה