בישול במיקרו - האם בריא?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/04/2013 | 09:08 | מאת: שירה

שלום רב, 1. האם בישול במיקרו (אורז, פסטה, ירקות) הוא בריא או מזיק? זמן הבישול בין 12-20 דקות לפי סוג התבשיל. בסיר לחץ מפלסטיק המיועד למיקרו. 2. בעוגה בחושה - האם עדיף להחליף את הסוכר באגבה או בסטיביה (אני מנסה לצמצם בסוכר לבן בגלל שאינו בריא אך איני סכרתית)? אם סטיביה, מה היחס לסוכר (כוס סוכר=כמה סטיביה)? תודה רבה

10/04/2013 | 13:52 | מאת: דנה ויינר

שלום שירה, 1. עדיף אידוי ולא בישול במים, כך פחות מרכיבי תזונה חיוניים הולכים לאיבוד..אני לא בעד בישול במיקרו. 2. איני יכולה לומר אם זה יצא טעים ומה היחסים. אגבה מאוד לא מומלץ. בברכה,דנה

10/04/2013 | 16:27 | מאת: שירה

מנהלי פורום תזונה קלינית