שיבולת השועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/02/2013 | 10:03 | מאת: ששון

שלום דנה באחת התגובות בפורום,ציינה הכותבת,כי יש להשרות את שיבלת השועל כדי להמעיט את כמות החומצה האוקסלית שסופחת כמות נכבדה של המינרלים שאלותי: 1-עד כמה זה משמעותי? 2- :האם מספיק להשרות,או,צריך להשרות ולשפוך את מי ההשריה,משום שהם ספחו אליהם חלק מן האוקסלטים תודה ששון

09/02/2013 | 19:06 | מאת: דנה ויינר

שלום ששון, לצערי אין לי תשובה "מדעית בנושא". בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית