חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/12/2012 | 10:33 | מאת: ארז

עם כל מה שאומרים עכשיו על חלב, איך אפשר להשלים סידן לא ממוצרי חלב או כדורים האם אתן ממליצות על מוצרי חלב לאור כל הפרסמוים נגד, גם מצד רופאים בכירים?

29/12/2012 | 18:49 | מאת: דנה ויינר

שלום ארז, אני אישית אוכלת מוצרי חלב וגם ממליצה על מוצרי חלב במגבלה סבירה. אנחנו אוכלים יותר ממה שאנו זקוקים לו, וכן ממליצה על מוצרי חלב לא רק כמקור סידן אלא מקור חלבון מצויין. ניתן למצוא מוצרי חלב עם מינימום עיבוד ותוספים ולהנות. אפשר לקבל סידן משקדים, חלבה, סרדינים, כרוב, כרובית, ברוקולי. אמנם ספיגה נמוכה יותר אבל קיימת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית