שמן זית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/12/2012 | 14:49 | מאת: נעמי

שלום רב אני משתמשת בשמן זית עם רמת חמיצות 0.5% אבל הוא גורם לי לצרבת,האם את יכולה להמליץ לי על שמן זית איכותי שלא יגרום לי לצרבת? בתודה רבה נעמי

לקריאה נוספת והעמקה
09/12/2012 | 15:27 | מאת: דנה ויינר

שלום נעמי, השאלה האם הצרבת נגרמת בגלל השמן עצמו, עצם השימוש בשומן לא משנה מקורו מעלה הפרשת חומציות בקיבה ומכך צרבות. לא נראה לי שרמת החמיצות של השמן משנה. כל שמן זית כבישה קרה יהיה טוב. בברכה,דנה

10/12/2012 | 21:35 | מאת: שיר

הי דנה . אם כל שומן מעלה חומציות הקיבה אז למה נהוג לאכול שקדים כנגד צרבת?

מנהלי פורום תזונה קלינית