רקאי 8 רמת גן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2012 | 13:41 | מאת: נעמי

כמה זמן אפשר לשמור אוכל שבישלתי והקפאתי עד כמה זמן אפשר להשאירו במקפיא, כדי להשתמש בו. תודה

14/10/2012 | 15:35 | מאת: דנה ויינר

שלום נעמי, זה תלוי מה הרכיבים וכמה זמן אחרי שבשלת הקפאת. באופן עקרוני אם ההקפאה היתה מיידית ולא נתת לאוכל להתקרר בחוץ, אפשר אפילו שבועות . בברכה,דנה

14/10/2012 | 21:34 | מאת: פזית

אם נניח בישלתי מרק ירקות ומייד הקפאתי. האם הויטמינים שורדים את ההקפאה? כי אני יודעת שירקות קפואים שקונים בסופר עוברים הקפאה מהירה כדי לא לאבד ערכים תזונתיים.

מנהלי פורום תזונה קלינית