כמה חלבון יש במי גבינה, אשר הופרדו מהחלב?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2012 | 22:11 | מאת: גלעד

שלום. הפרדתי ליטר חלב, לגוש גבינה ומי גבינה, ע"י חימום החלב והוספת חומץ. בליטר החלב המקורי היו כ 30-35 גר' חלבון, כמה חלבון יש במים לאחר ההפרדה? (בתקווה - רוב החלבון המקורי)

27/08/2012 | 16:35 | מאת: דנה ויינר

שלום גלעד, לצערי אין לי דרך לדעת. ברור שחלק ניכר נשאר בגבינה עצמה. איני יכולה לומר כמה במי הגבינה. בברכה,דנה

27/08/2012 | 18:54 | מאת: גלעד

האם תוכלי לתת הערכה - רוב החלבון נמצא בגבינה / מים? או שלא תרצי לתת הנחות לא מבוססות.

מנהלי פורום תזונה קלינית