שלום רב. לחם בטוסטר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/08/2012 | 12:44 | מאת: נתנאל

שלום :) אני אוכל פרוסות לחם שחורות בלבד - בשביל הייתרון התזונתי, ותמיד כשקונה לחמים, אני מקפיא אותם, ואז כל פעם שאני אוכל פרוסות לחם אני מכניס פרוסות לטוסטר. השאלה היא האם הטוסטר/ההקפאה לא פוגעת בערך התזונתי של הלחמים הללו ? מה ההמלצה ? תודה מראש, נתנאל.

18/08/2012 | 15:34 | מאת: דנה ויינר

שלום נתנאל, אין פגיעה של ממש וזה בסדר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית