גבינת מוצרלה לעומת גבינות צהובות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/06/2012 | 23:13 | מאת: betty

האם זה נכון שמוצרלה בריאה יותר מכל הגבינות הצהובות? והאם גם במוצרלה יש צבע מאכל, חומר משמר ושאר חומרים מלאכותיים? או רק בגבינות הצהובות?

19/06/2012 | 13:57 | מאת: דנה ויינר

שלום בטי, איני יכולה לומר שהיא יותר בריאה. הכל עניין של כמות. פרוסה ביום מכל אחת מהגבינות לא תשנה באופן משמעותי. לגבי איכות הגבינה, זה תלוי בחברה המייצרת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית