חימום אגוז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/06/2012 | 21:48 | מאת: דן

שלום שנים כטבעוני לא אוכל כל האגוזיים קלויים רק טבעיים. כי החימום מקלקלם היום שמעתי וקראתי נטורופטית שאמרה : בוטנים +פיסטוק + קשיו צריך לקלות לחמם. האם הופכם החימום לחומציים? עד כמה לחמם? שנעשים חומים? טמ 100 מעלות לכמה דקות??? תודה מה דעתכן

05/06/2012 | 08:01 | מאת: דנה ויינר

שלום דן, דעתי שחומצות השומן המועילות מתחמצנות בחימום. אמנם זה קורה בטמפ' גבוהות ולאורך זמן. לגבי חומציות, אין לי מידע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית