תחליף לקרגינן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/03/2012 | 01:54 | מאת: בתיה

אבקות להכנת פודינג וכו' שמכילות קרגינן גורמות לי לשלשולים. קראתי שזה אצות אדומות. האם יש אצות אחרות שלא יגרמו לשלשולים? וחשוב שזה לא יהיה מהחי.

14/03/2012 | 18:08 | מאת: דנה ויינר

שלום בתיה, ללא כל קשר לעובדה שאנחנו ממליצים לא לצרוך מזונות המכילים קרג'ינן, מדוע את בטוחה שזה הגורם לשלשול ולא מרכיבים אחרים? בברכה,דנה

15/03/2012 | 22:45 | מאת: בתיה

יש קרגינן אני משלשלת. ומה התשובה לשאלתי הראשונה?

מנהלי פורום תזונה קלינית