אפייה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/01/2012 | 22:48 | מאת: דן

שלום מה יותר בריא לאפות פיתה בשמרים או באבקת אפייה? 2) ומדוע? 3)ניסיתי לאפות פיתה באבקת אפייה היה לה ריח מוזר האם בגלל הזמן הקצר בתנור ? או לאפייה באבקת אפייה יש ריח לוואי ? הצליח לא רע מבחינת התוצאה. תודה

10/01/2012 | 13:32 | מאת: דנה ויינר

שלום דן, איני רואה בריא יותר או פחות, זה עניין של טעם וזמן. שניהם גורמים לאותה פעולה של התפחה אך באמצעים שונים. רבים חשים טעם לוואי מוזר מאבקת אפיה ולכן מעדיפים שמרים. אני אישית מעדיפה שמרים כמקור טבעי יותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית