קומדין ומלח
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, במידה ומטופל צריך לצרוך ויטמין K במידה (צורך קומדין) ובנוסף עליו להגביל צריכת מלח (לחץ דם), כיצד אוכל לשפר את איכות המתכונים שלו שלא ע"י תבלינים ירוקים כמובן? זוהי דילמה מאחר ומה שנשאר זה תבלינים כמו כורכום...כמון... אבל זה משאיר בידיו מעט מאוד גיוון. מבקשת עזרה אם במתכונים ואם בהמלצות. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, אפשר להתשמש בחומץ, מיץ לימון, שום, בצל, עלי דפנה, הל, פפריקות, פלפל ועוד. בברכה,דנה