מיץ - אנא ענו
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, כבר שאלתי פעמיים באתר שלכם וטרם נענתי, בטענה שתחזרו אלי עם תשובה לאחר בדיקה. אני נהנת מאוד מהאתר שלכם ואשמח אם תענו לי כי זה חשוב לי. יש מיצים - תרכיזים- - כגון תפוחים, מנגו, תפוזים - שמגיעים ב"פחי" אלומיניום - ויש לעשות בהם חור . זה נקרא תפוחעץ הגליל. מוזגים לכוס תרכיז וקצת מים ויש שתייה. האם יש סכנה בשתייה של מיץ מאלומיניום? אני יודעת שאסור להשאיר פחית פתוחה של אפונה, תירס וכו' במקרר - אלא יש להעביר לכלי פלסטיק - האם נכון הדבר גם לגבי המיץ/תרכיז? תודה וחג שמח.
מיצי שלום שאלתך היא שאלה הקשורה לתחום יותר ביוטכנולוגי מאשר תזונתי וקיבלת על כך תשובה בעבר. ההגיון שלי אומר כי במאה העשרים ואחת, עם כל הידע שנצבר בתחומים אלה, סביר להניח שמי שאכן מייצר מיץ בפחיות אלומיניום, לקח גם את העניין הזה בחשבון, אבל זו כמובן רק ההנחה שלי. כפי שכתבה לך נועה שיף זה מכבר, יש מקום לפנות לטכנולוג מזון, ולדעתי הכי חכם יהיה , לפנות ישירות לחברה המייצרת את התכשיר. לרובן יש היום שירות לקוחות פעיל. לצערי לא נוכל לעזור יותר מזה, בפורום זה. בברכה- ליטל
שלום ליטל, אני מעריכה את תשובתך, אך לא ראיתי שום תשובה קודמת בנושא - באמת - - - אחרת לא הייתי שואלת שוב. איפה אני יכולה למצוא תשובה קודמת? תודה.