שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/07/2011 | 15:10 | מאת: יפה

שלום! 1) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שנמצא שבועיים במקרר, עלול להרקיב? 2) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שהיה כשעה ורבע בבגאז' של האוטו, עלול להרקיב? 3) אם חותכים את השכבה העליונה הרקובה של חצי אבטיח ואוכלים את החלקים הפנימיים שלו, שלפי ריחם הם לא רקובים, האם זה בסדר? או שעדיף לזרוק הכל? תודה מראש.

24/07/2011 | 09:14 | מאת: דנה ויינר

שלום יפה, רקבון הוא בטעם ובריח. איני יכולה לומר מה קורה לאבטיח, אפשר פשוט להריח ולטעום. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית