שמירת דגים ובשר מבושלים בקירור
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
דנה שלום אני נוהג לשמור דגי מושט ובשר עוף והודו מבושלים במקרר לפרק זמן של שבוע לכל היותר. האם הדגים והבשר שומרים על ערכיהם התזונתיים המלאים בתנאים אלו? מהו פרק הזמן המקסימלי, לדעתך, שבו ניתן לשמור בשר ודגים מבושלים במקרר מבחינת שמירת הערכים התזונתיים?
שלום רן, אני פחות דואגת מהערך התזונתי, אני מסתכלת יותר על הערך ההגייני של המזון. לא הייתי שומרת יותר מ- 3 ימים בכל מקרה. מבחינה תזונתית, חלק מהויטמינים אובדים. בברכה,דנה