בשר אסדו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/10/2010 | 13:56 | מאת: דודו

צהריים טובים , אני משתמש באסדו לחמין מה ערכו התזונתי האם הוא עתיר שומן וכולוסטרול ? איזה נתח בשר מומלץ לחמין לא שמן מדי תודה רבה

23/10/2010 | 11:49 | מאת: דנה ויינר

שלום דודו, בשר אסאדו מתייחס הן לצורת הצליה והן לסוג הבשר, לרוב צלעות מבשר בקר. צלעות בקר מכילות הרבה שומן רווי וכולסטרול, ולכן לא נחשבות לנתח מזין במיוחד. בשר מומלץ לחמין המכיל פחות שומן :צ'אך וכתף. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית