ראיתי על המדפים חלב חדש
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
1% של בטעם וניל מועשר בברזל. בקרטון צהוב. לא ראיתי שהערכים שלו שונים מחלב רגיל. מלבד 7 פחמימות לעומת 5 פחמימות בחלב רגיל. מה החסרונות שלו? ומה היתרונות שלו? מה שבטוח הוא יותר טעים מחלב רגיל , האם אין שום הבדל בינו לבין החלב הרגיל? חייב להיות פה איזה חיסרון, זה יותר מדי טוב וטעים מכדי להיות אמיתי. תודה!
שלום, אין לו יתרונות או חסרונות, זה סה"כ חלב בטעם וניל, זה הכל. בברכה,דנה
יכול להיות שהוא בדיוק כמו חלב רגיל? אין לו יותר סוכר מחלב רגיל? חשוב לי לדעת בודאות לפני שאקנה רק אותו מעתה והלאה במקום החלב הרגיל. תודה רבה!