חזה הודו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/04/2010 | 17:28 | מאת: אלעד

1.איפה יש יותר ברזל בחזה עוף או הודו? 2.אם אני מחמם חזה עוף או הודו על מחבת(יש לי מחבט נאופלם שאומרים שהוא יותר טוב מהטפלון)אז יש חשיבות לשים שמן או עדיף בלי?השאלה אם אני שם שמן אז השמן נספג לעוף או שלא?

25/04/2010 | 13:10 | מאת: דנה ויינר

שלום אלעד, 1. בחזה הודו יש יותר ברזל, בעיקר הודו אדום. 2. אם אתה יכול לשים בלי שמן ומבלי לפגום בטעם ואיכות, אל תשים. מעבר לכך אתה יכול להשתמש בספריי שמן לטיגון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית