זיהום מסוכן בשמני הדגים-אומגה-3
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
ב-4 במרץ דווח שבארה"ב נבדקו שמני הדגים של היצרנים המובילים ונמצא שמכילים ריכוזים גבוהים של רב-כלורידים-ביפניל PCB ושהוגשה נגדם תביעה. שאלתי כצרכן ותיק של נטילת שמן דגים אם זה בטוח להמשיך ליצרוך אותם? הבנתי שזהו אחד המזהמים המסוכנים ביותר.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום סמי, אין לי אפשרות להתייחס באופן פרטני לכל תוסף של אומגה 3, אך מכיוון שאין המלצה לצרוך תוסף של אומגה 3, אלא לצרוך אותו מהמזון, אם יש לך חשש מזיהום, אתה יכול להפסיק. בברכה,דנה
אבל אם מדברים על מקור ממזון הרי שרק דגים מסוימים בעיקר ממים עמוקים בימים מכילים אומגה-3 ומהם גם מפיקים את שמן הדגים?!