לימון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/03/2010 | 22:45 | מאת: מאי

שלום התחלתי לאכול לימון או שניים ביום כולל הקליפה והבפנים (אני חותכת אותו לקוביות קטנות ושמה בסלט). 1. האם יש בקליפה הרבה ויטמין c 2. האם הוספה זו לאוכל עם עוף/קטניות/בשר משפרת את ספיגת הברזל? תודה

04/03/2010 | 13:26 | מאת: דנה ויינר

שלום מאי, 1. בקליפת לימון יש כמות נכבדת של ויטמין C. 2. הוספת לימון בהחלט משפרת ספיגת ברזל הן ממזון והן מתוספים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית