בשר אורגני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/01/2010 | 14:21 | מאת: מאיר

שלום לכן, האם עדיף לצרוך בשר אורגני על פני בשר רגיל? מהם יתרונותיו, אם בכלל? בברכה, מאיר

08/01/2010 | 16:36 | מאת: דנה ויינר

שלום מאיר, בשר אורגאני לרוב לא עובר תהליכי עיבוד קשים, לא נחשף לאנטב', והחיות חיות בתנאים נוחים ובריאים יותר למחיה. לרוב הוא מומלץ יותר, אך קשה לשיגו ומחירו יקר בהרבה. הואיל ואין בקרה על התחום בארץ, לא היתי ממהרת לקנות בשר שאין עליו בקרה מתאימה מצד משרד הבריאות והחקלאות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית