עצה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/11/2009 | 10:13 | מאת: צילה

מה הדרך הטובה ביותר לשמור על פטרוזיליה/נענע/כוסברא במקרר? ניסיתי לעטוף בעיתון/ בשקית מחוררת...אך בכל אחת מהדרכים הללו העלים השחירו לאחר מס' ימים. תודה

21/11/2009 | 21:48 | מאת: דנה ויינר

שלום צילה, אין דרך טובה יותר או פחות, הם כולם משחירים ונרקבים עם הזמן. מרגע קטיפתם זמנם קצר מאוד. אני פשוט קוצצת אותם, שמה בקופסה ומקפיאה. אמנם זה לא אידאלי, אך זה שומר עליהם לאורך זמן, וזה נוח וחסכוני כשבאים לבשל. כמובן שאי אפשר להשתמש טרי אלא רק בבישול.ישנם השומרים אותם כמו פרחים בכוס מים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית