רגישות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/10/2009 | 10:24 | מאת: שולי

אחרי בדיקות מקיפות הבנו שאני רגישה לסיבים. שאלתי היא על איזה לחם את ממליצה? שיפון וכוסמת וחיטה מלאה מכילים סיבים. הלכתי לחנות טבע לנישה של חולי הצאלייק..חשבתי אולי...... לחם מקמח תפוחי אדמה גם מכיל סיבים? בגלל התפוח האדמה? אין לי רגישות לצאלייק בדקנו.

13/10/2009 | 10:38 | מאת: דנה ויינר

שלום שולי, הכי פשוט, לחם מקמח לבן, כמעט נטול סיבים, או כל מאפה מקמח לבן, כגון לחמניה, פיתה וקרקרים שונים. כל הלחמים האחרים מכילים סיבים. מוצרים לצליאק אינם מכילים גלוטן, אך לאו דדוקא נטולי סיבים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית